Tel. 702 592 960
E-mail: info@baitei.cz

Výlet do Brna

10. května 2017
Pad Thai v restauraci Siam Thai

Telč

Původně jsme chtěli jet vlakem, ale nakonec kvůli časové úspoře vyhrálo auto. Z cesty byl zajímavý úsek od Jindřichova Hradce do Telče, kde se jede po hodně malých silnicích a projíždí malými vesničkami. V Telči jsme samozřejmě zamířili na náměstí, kde jsme zůstali trochu v šoku, protože se zde právě konal sraz veteránů. Chtěli jsme prázdné náměstí a klid a teď jsme tu stáli s davy lidí. Prohlédli jsme si auta, a zamířili do Brna.

Brno

V Brně byl plán jasný. Návštěva thajské restaurace Siam Thai a vily Tungendhat, která je také v UNESCO. Po vyhledání jejích fotek na internetu jsme ale vilu zavrhli s názorem, že to je nějaký omyl :-) Všechny síly jsme zaměřili na restauraci, kde jsme měli několik skvělých jídel. Pad thai, Green curry a Pad kapau byli velmi dobré, dá se říci stejně dobré jako když je děláme doma. Doporučujeme.

Následovala návštěva brněnské vietnamské tržnice v Olomoucké ulici. Je to taková brněnská SAPA. Nakoupili jsme čerstvou thajskou zeleninu, kokosová mléka a velký pytel rýže za 2/3 cenu než v Praze.

Co by to bylo za výlet bez thajské masáže. Volba padla na naše oblíbené thajské masáže Sen Sawan. Atmosféra jako vždy příjemná, masáž přesně podle představ, dostatečně silná, žádné hlazení.

Třebíč

Cestou zpět jsme zastavili v dalším městě s památkami UNESCO Třebíči. Prohlídku jsme začali procházkou židovským starým městem, pokračovali na židovském hřbitově a skončili prohlídkou baziliky sv. Prokopa. Všechna místa za návštěvu stála, nebylo to ale, že bych musela křičet nadšením a chtít se sem vracet.

Z celého výletu se mi asi nejvíc líbila příroda a klid mezi Telčí a Jindřichovým Hradcem.

Zpět na Blog masérky Tei


Baitei - Thajské masáže České Budějovice