Tel. 702 592 960
E-mail: info@baitei.cz

Vánoce

1. ledna 2018
Vánoce

Co jíme

Už před 4 lety jsem si zvykla na kapra s bramborovým salátem a nic se na tom nemění. K tomu ještě doděláváme thajskou část menu a to papajový velmi pálivý salát Som Tam a rýžové nudle wun-sen většinou s krevetami. Tento rok se nám kapr moc nepovedl a tak jsme měli alespoň thajskou část.

Dárky

Můj nej dárek je samozřejmě letenka domů do Thajska na krátkou dovolenou, potom pár lahví výborného vína a mapa světa, kterou jsme dali dceři :-).

Vánoce v salonu

Tuhle dobu mám na masážích moc ráda, lidé jsou opravdu unavení a vystresovaní pravděpodobně ze shánění dárků a tlačenic ve městě a o to víc si oddychnou absolvováním thajské masáže a o to více se jim uleví. Jsou pak neuvěřitelně proměnění a nadšení a plní energie a mě baví to pozorovat. U nás v salonu je navíc opravdu pohoda a lidé se tak nějak vnitřně uklidní. Měli jsme tento rok také pěkný stromek. V lednu přijde spousta nováčků na masáž na dárkový poukaz tak mě zajímá jak budou z thajské masáže překvapení, což je někdy opravdu legrace jak vůbec nečekali, že mám takovou sílu :-).

Zpět na Blog masérky Tei


Baitei - Thajské masáže České Budějovice